Eerste certificaten Rabobank miniMaster MCC uitgereikt

Donderdagavond 8 mei jl. kregen de eerste deelnemers aan de Rabobank miniMaster MCC hun certificaat uitgereikt. Gastheer Rabobank Woudenberg-Lunteren, ontving de deelnemers voor een feestelijk afsluiting in het kantoor te Lunteren.

De deelnemers waren zeer te spreken over het niveau en de inhoud van deze miniMaster. “De grootste meerwaarde van het programma is het feit dat ik steeds uitgedaagd wordt om op een andere manier te kijken naar het vakgebied. Na iedere bijeenkomst voel ik dat ik weer een nieuwe zienswijze erbij heb gekregen die soms mijn huidige denkbeelden op zijn kop zet.”

Uiteraard waren er ook tips ter verbetering, waar de volgende deelnemers hun voordeel mee kunnen doen. Een van de deelnemers: “Ik zou de miniMaster aanbevelen voor medewerkers op minimaal adviseursniveau. De miniMaster geeft een bredere blik dan de dagelijkse Rabo praktijk, zodat je met een scherpere kijk op zaken terugkomt.”

De eerstvolgende miniMaster MCC staat gepland direct na de zomervakantie. Inschrijven kan nog via het Leerportaal van de Rabobank.

MCC Afstudeerfoto 2 dd mei 2014