miniMaster Toekomstbestendig Ondernemen

Ondernemers staan midden in een samenleving die snel verandert. Om hun onderneming toekomstbestendig te houden is het nodig dat ze aandacht hebben voor thema’s als technologische innovaties, digitalisering, disruptieve ontwikkelingen, de energietransitie, de voedseltransitie en de beweging naar circulair ondernemen. Stuk voor stuk zijn het zowel uitdagingen als mooie kansen voor ondernemers.

Tegelijkertijd komt er steeds meer wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid op ze af en zullen ondernemers ook vanuit die hoek stappen moeten nemen. Om ze goed te informeren en te inspireren, hebben wij de Rabo miniMaster Toekomstbestendig Ondernemen ontwikkeld.

Een programma van 8 bijeenkomsten dat ondernemers helpt om de ontwikkelingen in kaart te brengen en de kansen vorm te geven. Samen met andere ondernemers uit de regio verdiepen zij zich in de belangrijkste voorwaarden voor succesvolle innovatie in de huidige tijd.

Coöperatief bankieren
De miniMaster is een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

 

Programma

Programma onderdelen:

 1. Duurzaam ondernemen loont
 2. Ondernemen met impact
 3. Merkpositionering & internal branding
 4. Strategie in tijden van disruptie
 5. Ondernemen in een digitale wereld
 6. De energiestransitie
 7. Circulair Ondernemen
 8. Persoonlijk Leiderschap

 

De details

 • 8 bijeenkomsten
 • Looptijd is 3 maanden
 • Max aantal deelnemers is 22
 • Advies eigen bijdrage is € 995,-

Andere programma's