miniMaster Groeiende Ondernemers

Groeiende ondernemers uit het MKB staan voor grote uitdagingen om hun dromen en ambities te realiseren en de groei die de onderneming doormaakt te beheersen. Dagelijks hebben de ondernemers te maken met veel kwesties waar ze mogelijk ’s nachts wel eens van wakker liggen. De huidige marktomstandigheden vragen veel van het ondernemerschap.

Om ze daarbij te ondersteunen, is de miniMaster Groeiende Ondernemers ontwikkeld. De deelnemers sparren met gelijken en doen nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat de ondernemers leren, kunnen ze  direct in de praktijk toepassen. Ze weten na afronding van het programma welke koers de juiste is voor het bedrijf, op welke trends ze het beste kunnen inspelen en hoe ze zorgen voor financiële continuïteit en groei.

Programma
Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten (zie onder). Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Coöperatief bankieren
De miniMaster is een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

 

 

miniMaster Groeiende Ondernemers

Voorbeeld programma onderdelen

 1. Marketing Management
 2. Financieel Management
 3. Sales Management
 4. Strategisch Management
 5. Human Resource Management
 6. Ondernemen in een digitale wereld
 7. Creativiteit en Innovatie
 8. Management voor Ondernemers

De details

 • 8 bijeenkomsten
 • Looptijd is 3 maanden
 • Max aantal deelnemers is 22
 • Advies eigen bijdrage is € 995,-

Referenties

"De miniMaster voor Groeiende Ondernemers sluit optimaal aan op de wensen van de doelgroep. Ook levert deze miniMaster een belangrijke bijdrage om van klanten ambassadeurs te maken. De positieve ervaringen die de deelnemers opdoen, praten zich snel door in het lokale netwerk. Daarmee creëren we een olievlek met een aanzuigende werking op andere ondernemers. Met dank aan de Coöperatie Fabriek. "

Menno Lamers, manager verzekeren en MKB Rabobank 's Hertogenbosch e.o.

""De miniMaster heeft me een bredere visie en hernieuwde inzichten gegeven. Ik vond de interactie heel erg leuk en vond ik het voor mij wel bestede tijd.  Zou er een vervolg op komen dan zou ik zeker aanschuiven." "

Piet Vader, Sales Manager bij Tanis Food Tec, deelnemer miniMaster Groeiende Ondernemers - Rabobank Flevoland

Andere programma's