Rabobank Venlo stimuleert samenwerking in winkelgebieden

Winkelgebieden hebben het al lange tijd zwaar. Consumentengedrag is fundamenteel veranderd en steeds meer winkelgebieden hebben met leegstand te maken. In Venlo is dat niet anders. Rabobank Venlo trekt zich de situatie in de winkelgebieden aan en organiseert daarom een Rabo miniMaster Winkelgebieden, met als doel de samenwerking tussen betrokken partijen te stimuleren.

En met succes: een divers gezelschap schreef zich in voor de miniMaster. De deelnemers zijn afkomstig vanuit de retail, gemeente, vastgoed, horeca, citymarkting en de financiële wereld.

Samenwerking met gemeente
De bank en de gemeente betalen samen het programma, dat ontwikkeld is door de Coöperatie Fabriek. Rene Dings, Accountmanager Bedrijven bij  Rabobank Venlo is de kartrekker geweest voor dit programma en heeft alle partijen bij elkaar gebracht.  René: ‘Ik ben enorm trots dat het gelukt is om een grote groep super enthousiaste deelnemers bij elkaar te krijgen. Zij willen alles op alles zetten om de prachtige binnenstad van Venlo nóg beter te maken’.

Grote betrokkenheid
Al tijdens de eerste bijeenkomst bleek dat de betrokkenheid bij de deelnemers inderdaad groot is. Sommigen kennen elkaar al vanuit het project ‘de nieuwe winkelstraat’. Samen zullen zij aan de slag gaan met onderwerpen als Trends en Ontwikkelingen in de Retail, Winkelplan op 1 A4 en Creativiteit & Innovatie.

Wij wensen de deelnemers én René Dings met zijn collega Ferry Nelissen dan ook een zeer succesvolle samenwerking toe!

Meer weten?
Rabobank Venlo organiseert hiermee een initiatief waarmee zij een substantiële maatschappelijke bijdrage gaat leveren. Wilt u ook het winkelgebied in uw regio inspireren met het aanbod van de Rabo Ondernemers Academie? Organiseer dan ook een Rabo miniMaster Winkelgebieden. Bel voor meer informatie met de Coöperatie Fabriek: 0294 – 271 967 of kijk op onze website