Vacature administratief medewerker voor 20 uur per week

Zoek je een parttime baan bij een gezellig en kleinschalig bedrijf met vrij in te vullen uren? Ben je accuraat en hou je van orde op zaken stellen?

Wij zijn op zoek naar een gezellige collega!

Functiebeschrijving:
In verband met de groei van onze organisatie zoeken wij ter ondersteuning van onze planner een administratief medewerker voor 20 uur per week. Het takenpakket bestaat uit diverse administratieve werkzaamheden waaronder:

• Het invoeren en onderhouden van onze ondersteunde systemen, zoals de digitale leeromgeving
• Het verzamelen en verzorgen van de informatiestroom tussen meerdere partijen
• Het bewaken van diverse deadlines
• Het e-mail- en agendabeheer van de opleidingsprogramma’s
• Het maken van diverse rapportages

Profiel
Je bent op zoek naar een parttime administratieve baan in de buurt van Muiden die je flexibel wilt combineren met ander werk, zorg of studie. Je werkt zorgvuldig en gecontroleerd. Je houdt er van orde op zaken te stellen en vindt het gezellig om in een team te werken. Het is een pré wanneer je werkervaring hebt als administratief medewerker of secretaresse. Je hebt een afgeronde MBO opleiding.

Onze organisatie
De Coöperatie Fabriek verzorgt op maat gemaakte educatieve programma’s voor ondernemers. Deze programma’s worden door onze klanten aan hun relaties aangeboden. Zo bieden we een betekenisvolle en leerzame manier aan om die relaties verder uit te diepen. Dat doen we vanuit een coöperatieve mentaliteit waarin verbinden, delen en samen groeien centraal staan. Graag verbinden we ons met bedrijven, instellingen en medewerkers die dit uitgangspunt met ons delen. We zijn een wendbaar en praktisch ingesteld opleidingsinstituut. Daardoor kunnen we maatwerk bieden, snel schakelen en creatief inspelen op actuele vraagstukken. Wij zijn geaccrediteerd door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Meer informatie vind je op onze website.

Wat bieden wij?
In ons kantoor in Muiden hebben wij een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Er is ruimte voor flexibel werken. De indeling van de werkuren is in overleg te bepalen. Wij geven veel verantwoordelijkheid en initiatief wordt gewaardeerd. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid.
Het gaat om een tijdelijk contract met de intentie tot een vast dienstverband.

Beschikbaarheid
Per begin augustus 2019

Je kunt per mail reageren naar teus@decooperatiefabriek.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Teus van de Kamp: 06 54 64 66 87