Alexander Bekkers, eigenaar Bakkerij Bekkers

´Je deelt dilemma´s en successen met elkaar´

Eén van de deelnemers aan de Rabo miniMaster in 2017 bij Rabobank Hart van de Meijerij was Alexander Bekkers. Alexander nam in 2002 de bakkerij over na het plotselinge overlijden van zijn vader. Een bakkerij met inmiddels meer dan 10 vestigingen en een nieuw pand op de Amert in Veghel waar sinds 2009 de moderne bakkerij zit.

´Ik kreeg de tip van mijn accountmanager om deel te nemen aan de Rabo miniMaster. In eerste instantie denk je daar helemaal geen tijd voor te hebben, acht avonden en het is toch al druk genoeg. Maar toen ik de diverstiteit aan thema´s hoorde was mijn interesse gewekt. Uiteindelijk ben ik er toch voor gegaan en vond ik de miniMaster erg leerzaam en inspirerend. Iedere bijeenkomst was er een topdocent voor het specifieke onderwerp van die avond. Docenten die echt wat extra´s aan de bijeenkomsten toevoegden en de materie wisten te personaliseren op de aanwezige cursisten. Mede daardoor was het wat mij betreft erg waardevol en toegankelijk!

Een ander succes van de miniMaster is de opzet met mede-ondernemers. Ik raakte geïnspireerd door  de verhalen van de medecursisten. Uiteindelijk wordt je met elkaar in die periode een hechte groep en deel je met elkaar dilemma´s en successen als ondernemer. Je leert het verhaal achter de ondernemer goed kennen. Iedereen maakt namelijk van alles mee binnen het eigen bedrijf. Ik kan het dan ook alle ondernemers van harte aanbevelen om hieraan deel te nemen.´

Bron: Dichterbij Rabobank Hart van de Meierij, zomer 2018