Klanten

De Coöperatie Fabriek richt zich op organisaties die net als wij stevige en langdurige relaties met hun klanten en medewerkers nastreven. Rabobank is zo’n organisatie. Daarmee werken we al zo’n tien jaar samen. Met onze programma’s bieden we een betekenisvolle en leerzame manier aan om die relaties verder uit te diepen. Dat doen we vanuit een coöperatieve mentaliteit waarin verbinden, delen en samen groeien centraal staan. Graag verbinden we ons met bedrijven en instellingen die dit uitgangspunt met ons delen. De volgende lokale Rabobanken hebben een miniMaster aangeboden aan hun klanten:

 • Menno Lamers

  Manager Verzekeren en MKB

  Wij willen de beste MKB bank van Nederland zijn. Dat klinkt stoer maar we hebben alles in huis om dat te realiseren. Er is nog..
  Lees meer

 • Arjen Smallegange

  Voorheen Manager MKB Rabobank Amersfoort en omstreken

  "Ik ben heel enthousiast over het miniMasterprogramma voor Ondernemers. Het is leuk om op frequente basis zo'n groep klanten bij elkaar te brengen. De groep..
  Lees meer

 • Ronald van Wetering

  Oud-directeur Bedrijven Rabobank Apeldoorn en Omgeving

  Rabobank Apeldoorn en Omgeving wil haar klanten helpen hun ambities waar te maken. Voor onze ondernemende klanten doen we dit door te inspireren en kennis..
  Lees meer

 • Edwin Riensema

  Senior Relatiemanager Grootzakelijk Rabobank Apeldoorn en Omgeving

  Rabobank Apeldoorn vindt het belangrijk gezien te worden als strategisch, financieel partner en niet als zuiver leverancier van geld. Wij zijn een kennisbank die graag..
  Lees meer

 • Peter Buzink

  Manager Grootbedrijf

  Peter Buzink, manager Grootbedrijf bij Rabobank Den Haag en omgeving: “Juist als stadsbank is het belangrijk allerlei communities te starten en in stand te houden...
  Lees meer

 • Zakelijke Relaties

  miniMaster Ondernemers in Dichterbij

  Rabobank Dommelstreek

  Ondernemers die samen nieuwe kennis en inspiratie opdoen onder begeleiding van topdocenten. Dat is het idee achter de miniMaster Ondernemers. Rob van de Put, manager..
  Lees meer

 • Annemarie de Graaf

  Specialist Financiële Logistiek

  Als bank is het onze ambitie MKB ondernemers te helpen hun plannen te verwezenlijken. Wij willen sparringpartner zijn in het succesvol ondernemen van onze klanten...
  Lees meer

 • Jeroen Baartman

  Account Manager Grootzakelijk

  Rabobank Enschede Haaksbergen is dit jaar 2 inspirerende trajecten ingegaan met behulp van de Rabo Ondernemers Academie en de Coöperatie Fabriek; één programma voor klanten..
  Lees meer

 • Marcel Zaat

  Vermogensmanager Private Banking

  “De miniMaster is een goede acquisitietool” Rabobank Enschede-Haaksbergen heeft onder de bezielende leiding van Vermogensmanager Marcel Zaat inmiddels 3 zorgprogramma´s georganiseerd; een miniMaster Eerstelijnszorg, daarop..
  Lees meer

 • Arnaud Satter

  Accountmanager MKB

  “Dit programma heeft de deelnemers tot ambassadeurs van onze bank gemaakt” Rabobank Gelderse Vallei organiseerde onlangs een miniMaster Groeiende Ondernemers voor haar klanten. Arnaud Satter,..
  Lees meer

 • Arjan van 't Leven

  Manager Grootzakelijk

  Arjan van ’t Leven, manager GZ bij Rabobank Gouwestreek heeft een miniMaster Ondernemers georganiseerd voor zijn klanten. De Coöperatie Fabriek vroeg hem naar zijn ervaringen...
  Lees meer

 • Koen Ronner

  Directievoorzitter

  "De Masterclass Ledenraad heb ik als zeer positief ervaren. Het heeft een goede bijdrage geleverd aan de zoektocht van onze bank en ledenraad om inhoud..
  Lees meer

 • Marlies van der Vlugt

  manager Bedrijven Rabobank Goeree-Overflakkee

  Marlies van der Vlugt, manager Bedrijven: "Het miniMasterprogramma voor Ondernemers was mij eerlijk gezegd onbekend. Toen ik erover hoorde, dacht ik wel meteen: "Gaaf". Het..
  Lees meer

 • manager Bedrijven Rabobank Meppel-Steenwijkerland

  Theo Bouius

  Manager Bedrijven Rabobank Meppel-Steenwijkerland

  "De miniMaster voor ondernemers was een inspirerend traject, zowel voor de ondernemers, als de bank" vertelt Theo Bouius, manager Bedrijven van Rabobank Meppel-Steenwijkerland. Hij kijkt..
  Lees meer

 • Mw. drs. Nicole Scherer -Vermeulen

  Nicole Scherer

  Manager Sectormanagement bij Rabobank Nederland Corporate Clients

  "De sectorgerichte miniMastersprogramma's ondersteunen de ondernemer bij het verbreden en verdiepen van zijn kennis binnen de dynamische setting van zijn eigen sector", aldus Nicole Scherer-Vermeulen...
  Lees meer

 • Inge Zwijnenberg

  directeur bedrijven Rabobank Noord Twente

  Als Rabo Noord Twente willen wij een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in ons werkgebied. Om dit te realiseren organiseren we onder andere samen met..
  Lees meer

 • Jetze Kempenaar

  Directievoorzitter Rabobank Noordoostpolder-Urk

  Samenwerken, gedreven zijn en oprechte aandacht hebben, zijn thema’s die bij Rabobank Noordoostpolder-Urk centraal staan. Met miniMasters brengen wij gedreven ondernemers bij elkaar en krijgen..
  Lees meer

 • Rabobank Parkstad Limburg

  Pascal Vandermeulen

  Directeur Bedrijven Rabobank Parkstad Limburg

  “Het is onze missie om klanten en hun omgeving duurzaam sterker te maken in goede en slechte tijden. Het miniMasterprogramma sluit daar naadloos op aan...
  Lees meer

 • Monique Creuwels

  accountmanager Private Banking Rabobank Parkstad Limburg

  Monique Creuwels, accountmanager Private Banking Rabobank Parkstad Limburg, zocht een manier om zich te onderscheiden van de concurrentie. Ze wilde een aantrekkelijk programma voor een..
  Lees meer

 • Mark van der Steen

  adjunct-directeur bedrijven

  Rabobank Peel Noord heeft in 2013 het MiniMaster programma voor het eerst ingezet. Een geselecteerde en evenwichtige groep van 14 ondernemers heeft met veel plezier..
  Lees meer

 • Mart Pfeiffer

  Directievoorzitter Rabobank Regio Schiphol

  Bij Rabobank Regio Schiphol zetten wij de miniMasters in, omdat wij hebben gezien dat zelfs de meest ervaren ondernemer zichzelf blijkt te kunnen ‘resetten’. Na..
  Lees meer

 • Marco Vork

  Manager MKB Rabobank Regio Schiphol

  Een doorvertaling van ‘visie 2016’ is onze ‘lokale Route 2017’. Hierin staat ‘community banking’ centraal. Dit betekent dat we klanten op een bijzondere manier met..
  Lees meer

 • John Hagers

  Voorheen Manager Zakelijke Relaties

  Dit jaar vond bij onze bank het eerste miniMasterprogramma voor Ondernemers plaats. In de ‘klas’ een zeer gemêleerd gezelschap van ondernemers. De kleinste had nog..
  Lees meer

 • Frank Midavaine

  Account Manager Grootzakelijk

  01-02-2016: "Soms zit het leven gewoon mee als Rabobank medewerker!"Woensdagavond, 13 januari jl. hebben wij de Minimaster Verdiepingssessie afgerond. Al heel vroeg in 2016 heeft..
  Lees meer

 • Dorothé Lesaunier

  Voorheen Salesmanager Bedrijven

  Rabobank Rotterdam reikte met plezier de certificaten uit aan de deelnemers aan het miniMasterprogramma voor Ondernemers. Salesmanager Bedrijven Dorothé Lesaunier: "Op alle fronten was er..
  Lees meer

 • Peter Scheij

  Directeur Bedrijven

  “Een van onze stakeholders wees ons op de Coöperatie Fabriek. Hij had een miniMaster gevolgd via een andere lokale bank en vroeg me waarom onze..
  Lees meer

 • Roland Welles

  Voorheen Directievoorzitter

  Rabobank Westerbork organiseert voor het eerst een miniMaster voor Ondernemers. Directievoorzitter Roland Welles licht toe waarom hij heeft besloten de miniMaster in te zetten. Welles:..
  Lees meer