Peter van Ee, directeur van Leo op het Werk!

“Het is een nuttige besteding van mijn tijd geweest”

Waarom heeft u meegedaan aan het Rabobank miniMasterprogramma voor Ondernemers?
“Het begon ermee dat mijn accountmanager bij de Rabobank mij enthousiast maakte. Hij liet me een mooi programma zien dat een goede opfrisbeurt beloofde op allerlei vakgebieden. Daarnaast zou je er een interessant nieuw netwerk van ondernemers opbouwen. Na het lezen van de brochure was ik nog enthousiaster. Het leek me het juiste moment om mijn kennis te updaten.”

Wat heeft het u opgeleverd?
“Sowieso een aantal heel leuke en warme relaties. Uiteraard ook een verscherping van mijn kennisniveau op diverse vakgebieden. Overigens niet alleen dankzij de docenten, maar ook door het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers, ondernemers net als ik. We hadden het regelmatig over zaken die niet in de boeken te vinden zijn. Ze gaven me andere inzichten en een nieuwe manier van kijken naar mijn business. En niet te vergeten, ik heb er een hoop gezellige herinneringen aan overgehouden!”

Zou u andere ondernemers aanbevelen mee te doen? Zo ja, waarom?
“Ja, zeker. Sterker nog, dat heb ik al bij een aantal gedaan. Ik ben echt fan geworden van het miniMasterprogramma. Het is een nuttige besteding van mijn tijd geweest.”