Rabobank Maas en Waal- Oost Betuwe

Rabobank Maas en Waal- Oost Betuwe

Sam Enzerink

Accountmanager Grootzakelijk

‘Als Rabobank Maas en Waal vinden we het belangrijk om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te versterken’, aldus Sam Enzerink, accountmanager Grootzakelijk. ‘Met de Rabo miniMaster helpen we ondernemers zich te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak, in een relatief korte tijd. Mooi om te zien dat het programma naast expertise en inzicht ook een bijzonder netwerk heeft opgeleverd. Wij willen ondernemers immers meer bieden dan alleen een zak met geld.’

Peter de Waal

Directeur RTP Elektrotechniek

´Af en toe laat ik me graag bijspijkeren met nieuwe inzichten en methodieken. Maar ik wilde ook een soort opfriscursus, waarin ik ´oude´ materie kon ophalen. Zo kreeg ik er, behalve kennis, ook inspiratie en energie van, waar ik tijdens mijn werk de vruchten van pluk.
De inhoud was relevant - in acht sessies van vier uur kwamen alle aspecten van het besturen van een bedrijf aan de orde. En er was altijd ruimte voor discussies. Doordat ik mijn kennis heb kunnen opfrissen en uitbreiden, ben ik soms tot andere inzichten gekomen. Daardoor reflecteer ik meer op mijn eigen handelen en visie. De inhoud van de avonden biedt ongetwijfeld in de toekomst houvast bij bepaalde beslissingen, maar ook bij de richtingen die we willen bewandelen. Ik kan er steeds op teruggrijpen.
Ik was vooral te spreken over het diverse aanbod van onderwerpen. Maar de sprekers boeiden ook van begin tot eind. De avonden vlogen voorbij! Tel daar een gemêleerde groep enthousiaste deelnemers bij op, de ruimte voor écht open gesprekken en een omgeving die allesbehalve schools was, en de ingrediënten voor een pakkende cursus waren compleet."
Bron: Dichterbij zomereditie 2018