Bedrijfsbezoek miniMaster

miniMasters deelnemers tussen de tractoren

Op maandagavond 20 januari bezochten oud-miniMasters en toekomstige deelnemers het Loonbedrijf van de gebroeders Stuut. Kor Stuut rondde het programma af in 2012, broer Rien doet mee in 2014.

Verbonden door miniMasters
Bij miniMasters leren ondernemers van elkaars ervaring op acht verschillende onderwerpen, zoals Marketing en Personeelsmanagement. Al twee keer organiseerde Rabobank Noordenveld West Groningen het programma voor in totaal ruim 35 ondernemers. De deelnemers zien elkaar sowieso eens per jaar tijdens een bedrijfsbezoek. Bij Loonbedrijf Stuut waren er ook een aantal nieuwe deelnemers bij.
Vernieuwen door samenwerken
Voor de rondleiding over het indrukwekkende bedrijf ging de groep in op samenwerken en hoe ondernemers daar beter van worden. Dat men (met de juiste partners) meer samenwerking kan halen, zonder dat dat ten koste van de eigen onderneming gaat.
miniMasters 2014
Omdat het programma erg goed gewaardeerd wordt en door het coöperatieve karakter ook uitstekend bij de bank past, organiseert Rabobank Noordenveld West Groningen vanaf april alweer de derde serie miniMasters.