Rabobank Ridderkerk Midden IJsselmonde

John Hagers

Voorheen Manager Zakelijke Relaties

Dit jaar vond bij onze bank het eerste miniMasterprogramma voor Ondernemers plaats. In de ‘klas’ een zeer gemêleerd gezelschap van ondernemers. De kleinste had nog geen 10 man personeel, de grootste meer dan 300. Voor allen gold dat het jaren geleden was dat zij in de schoolbanken hadden gezeten. Vanaf de eerste avond was het een schot in de roos. Zeer interactief en zeer gedreven werden vakken onderwezen die perfect aansloten bij de dagelijkse belevingswereld van de ondernemers, ze konden er de volgende dag direct mee aan de slag. En ondanks dat de ondernemers allemaal vanuit verschillende sectoren met een verschillende achtergrond kwamen, participeerden ze actief en leerden veel van elkaar. Het was een mooi moment om op de laatste avond de certificaten te mogen uitreiken. Er zat een groep trotse ondernemers in de zaal en je kon merken dat er in die acht avonden wat ontstaan is in de groep, er zijn verbindingen gelegd en er zijn afspraken gemaakt. Aansluitend aan deze avond hebben wij met elkaar het glas geheven en er een feestelijk afsluiting van gemaakt. Dit gunnen wij meer ondernemers, reden om voor onze bank om dit miniMasterprogramma nogmaals te gaan organiseren.

25-06-2014: “Vanaf de eerste avond was het een schot in de roos”
Rabobank Ridderkerk Midden IJsselmonde weet het nu al: ze gaat het miniMasterprogramma voor Ondernemers nogmaals organiseren voor haar klanten. Manager Zakelijke Relaties John Hagers: “Vanaf de eerste avond was het een schot in de roos. Zeer interactief en zeer gedreven werden vakken onderwezen die perfect aansloten bij de dagelijkse belevingswereld van de ondernemers, ze konden er de volgende dag direct mee aan de slag.” Ongeveer 20 ondernemers ontvingen bij de feestelijke uitreiking het certificaat.

Frank Midavaine

Account Manager Grootzakelijk

01-02-2016: "Soms zit het leven gewoon mee als Rabobank medewerker!"
Woensdagavond, 13 januari jl. hebben wij de Minimaster Verdiepingssessie afgerond. Al heel vroeg in 2016 heeft onze bank er weer 20 Minimasters bij die zijn getraind in verschillende disciplines zoals Marketing Management, Financieel management, Strategisch Management en Persoonlijk Leiderschap.
Als accountmanager heb ik het voorrecht gehad om de avonden bij te mogen wonen. Het is zeer inspirerend om ruim een half jaar op te trekken met een gemotiveerde groep enthousiaste ondernemers die heel open en kwetsbaar kennis, netwerk en ervaringen met elkaar delen. Tijdens de laatste cursusavonden waren wij bij klanten op locatie. Je begrijpt dat deze gastheren de mogelijkheid te baat nemen om zichzelf dan te profileren.
De kok van onze klant Van Gelder Groente & Fruit, één van de grootste landelijke AGF leveranciers voor horeca, had voor een proeverij een menu samengesteld van 90% groente en fruit, uit het eigen assortiment en met producten en ingrediënten die jullie en ik niet zelf in de winkel niet kunnen aanschaffen. Heerlijk! Soms zit het leven gewoon mee als Rabobank medewerker!

Frank Midavaine

Bijlagen