Rabobank Zuid en Oost Groningen

Rabobank Zuid en Oost Groningen

Jaap Blaakmeer

Directeur Bedrijven

De meerwaarde van de Rabobank zit voor een belangrijk deel in de verbindingen met mensen en het doen van iets extra’s voor de omgeving waarin de bank actief is. Zo ook voor onze zakelijke doelgroep. We faciliteren in kennis en brengen ondernemers bij elkaar met de opleiding Rabo miniMaster. De module ‘Rabo miniMaster Ondernemers’ is specifiek samengesteld voor ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke én zakelijke groei. Heeft u ook interesse om een miniMaster bij Rabobank Zuid en Oost Groningen te volgen? Neem dan voor meer informatie en data contact op met onze afdeling Marketing en Communicatie tel: (0599) 63 63 63.

18-09-2017: ´Rabo masterClasses Medewerkers van start´
Vanaf september start Rabobank Zuid en Oost Groningen met een nieuwe minimaster; ‘Rabo Masterclass Medewerkers’. Deze masterclass is specifiek voor medewerkers van ondernemers die een minimasterprogramma hebben afgerond. Het doel van deze masterclass is dat de medewerkers hun werkgevers beter leren te ondersteunen in de groei van de onderneming.

19-07-2017: Nieuwe ronde ´Rabo miniMaster Ondernemers´
In februari is er een nieuwe ronde ‘Rabo miniMaster Ondernemers’ gestart. Na alle enthousiaste verhalen te hebben gehoord van zijn collega die eerder had deelgenomen aan de eerste miniMaster, schreef Marc zich in voor de nieuwe ronde miniMaster Ondernemers. Beide ondernemers zijn enthousiast over de inhoud van het programma. Zo verteld Marc; “Het ondernemerschap krijg je natuurlijk niet zomaar cadeau. Daarom heb ik de ‘Rabo MiniMaster Ondernemers’ gevolgd. Een cursus voor ondernemers die hun kennis willen verdiepen op alle relevante punten, zoals leiderschap, strategisch management en innovatie. De docenten hebben ruime praktijkervaring en veel affiniteit met ondernemers. De cursus wordt klassikaal gegeven, waardoor tussen de deelnemers ook onderling kennis wordt uitgewisseld. Bovendien bouw ik zo mijn netwerk uit. Iets wat je als jonge ondernemer goed kunt gebruiken.'

27-02-2017: Start Verdiepingsmodules
In het voorjaar van 2017 heeft dezelfde groep ondernemers van de eerste minimasterronde een doorstart gemaakt met de Rabo verdiepingsmodule. De groep komt dit jaar in totaal 4 keer bij elkaar, verspreid over 4 kwartelen, om hun kennis verder te verbreden en de onderlinge contacten aan te houden.

12-12-2016: Eerste ´Rabo miniMaster Ondernemers´
In het najaar van 2016 is de eerste masterclass; ‘Rabo miniMaster Ondernemers’ gestart bij Rabobank Zuid en Oost Groningen. Een klas met twintig ondernemers uit verschillende branches kwamen iedere twee weken bij elkaar. In een tijdsbestek van drie maanden lieten zij zich bijspijkeren over onderwerpen als strategisch management, persoonlijk leiderschap en innovatie.