Martin kanon, Accountmanager MKB Rabobank Zuid en Oost Groningen

De goede NPS score, het enthousiasme en het ambassadeurschap van de deelnemers t.a.v. de minimasters maken dat wij terugkijken op een uitermate goed geslaagde minimaster serie

John Janssen, Sr. Accountmanager bij Rabobank Parkstad Limburg

“Rabobank Parkstad Limburg is de baanbreker geweest om de miniMaster in Limburg op de kaart te zetten, en met succes. Inmiddels zijn we 5 miniMaster groepen verder en is er een platform gecreëerd waarin ondernemers hun bedrijf etaleren en het geleerde tijdens de miniMaster bijeenkomsten projecteren binnen hun bedrijf. Iets om trots op te zijn als bank , waarbij de doelstellingen; verbinden, versterken en leren van elkaar ruimschoots overtroffen worden.”

Jeroen Baartman, Senior Account Manager Grootzakelijk bij Rabobank Enschede- Haaksbergen

“Je maakt tijdens de miniMaster op een andere manier contact met je klanten. Mijn contact met hen is veel opener waardoor ze mij sneller zullen opzoeken”

Arnaud Satter, voorheen Accountmanager MKB Rabobank Gelderse Vallei

De reacties waren zeer positief,  met de nadruk op zeer. Dit programma heeft de deelnemers tot ambassadeurs van onze bank gemaakt.

Wout Gommers, accountmanager Grootzakelijke Relaties bij Rabobank Peel, Maas en Leudal

‘We hebben een heel gevarieerd gezelschap. Al die relaties leren elkaar nu kennen. De deelnemers denken na over ambities, over concepten én ze krijgen tips waar ze mee aan de slag kunnen.’

Ronald Saak, Senior accountmanager Grootzakelijke Relaties bij Rabobank Peel, Maas en Leudal

‘Alles wat voor een ondernemer interessant is, komt aan bod. Wij doen kennis op die ons helpt om de klant nog  beter te begrijpen.’

Frank Midavaine, voorheen Accountmanager Grootzakelijk Rabobank Ridderkerk Midden IJsselmonde

Het is zeer inspirerend om ruim een half jaar op te trekken met een gemotiveerde groep enthousiaste ondernemers die heel open en kwetsbaar kennis, netwerk en ervaringen met elkaar delen.

Roland Welles, voorheen Directievoorzitter Rabobank Westerbork

We geloven in de methodiek Action Learning gecombineerd met diversiteit. Juist door met mensen buiten je eigen kring te praten, leer je in oplossingen te denken. Dat is goed voor de ondernemer en dus goed voor ons. Een sterk staaltje coöperatieve wederkerigheid.

Peter Scheij, Directeur Bedrijven bij Rabobank Stad en Midden Groningen

We zorgden met de miniMaster niet alleen voor meer kennis bij ondernemers, maar ook voor verbinding tússen ondernemers. Onze doelstelling is absoluut uitgekomen. Er is een leuke sfeer en goede band ontstaan, zowel tussen de ondernemers onderling, als tussen ondernemers en bank.

Dorothé Lesaunier, voorheen Salesmanager Bedrijven bij Rabobank Rotterdam

Op alle fronten was er sprake van verbinding: met de klant, met de samenleving, onderling via de netwerken én met de toekomst door de langetermijnfocus. Er is kennis gedeeld voor en met de klant en de relatie tussen de klant en de bank is versterkt. Het miniMasterprogramma heeft zijn meerwaarde geleverd.