Jan van den Ende, mede-eigenaar van Glas- en Schildersbedrijf J. van den Ende

´Je leert veel van de docenten én van elkaar door ervaringen en kennis te delen. Bovendien heb ik waardevolle contacten gelegd.´

Alexander Bekkers, eigenaar Bakkerij Bekkers

´Ik vond ik de miniMaster erg leerzaam en inspirerend. Iedere bijeenkomst was er een topdocent. Ik kan het dan ook alle ondernemers van harte aanbevelen om hieraan deel te nemen.´

Arno Hoek, eigenaar Aannemersbedrijf West-Friesland, deelnemer miniMaster Ondernemers

“Tijdens de miniMaster Ondernemers bleek dat veel andere ondernemers hetzelfde ervaren. Het is goed om met elkaar te kijken naar zaken die op je afkomen en hoe je daar op kunt inspelen.”

Chris Koopman, melkveehouder, deelnemer miniMaster Melkveehouderij

´De miniMaster Melkveehouderij heeft me veel gebracht. Je leert breder denken, vooral ook op strategisch gebied. Het heeft me geholpen om heel gericht naar de toekomst te kijken. Het is een interessant programma dat je aan het denken zet, op ideeën brengt en scherp houdt.´

Peter de Waal, directeur van RTP Elektrotechniek, deelnemer aan de miniMaster Ondernemers

“De inhoud was relevant – in acht sessies van vier uur kwamen alle aspecten van het besturen van een bedrijf aan de orde. De sprekers boeiden van begin tot eind. Ik kreeg er behalve kennis, ook inspiratie en energie van.”

Wim Bos, eigenaar melkveebedrijf Bos-Barkhof, deelnemer miniMaster Agrarisch Ondernemen

“Een cursus waarin alle belangrijke facetten van een agrarisch bedrijf aan de orde komen. Vooral ook op persoonlijk vlak zeer leerzaam.”

Wilco Hilhorst, eigenaar Mts. Hilhorst-Eising, deelnemer miniMaster Agrarisch Ondernemen

“Interessant, gevarieerd, goed niveau, bekwame vakdocenten, goede locatie, goede verzorging, leuke, gevarieerde groep”

Mathijn Coppens, deelnemer miniMaster Anders Ondernemen

Zeer leerzame ervaring met veel nieuwe highlights. Gericht op de toekomst! 

Marien Boersma, directeur Xantes, deelnemer miniMaster Ondernemers

“Dit programma kan ik iedere ondernemer van harte aanbevelen. De bijeenkomsten, onder leiding van professionele docenten hebben mij geleerd op een andere manier naar ondernemen en management te kijken. Vooral de uitwisseling van ervaringen met de andere collega ondernemers  en docenten zijn bijzonder leerzaam.”

Dirk Schaffrath, general manager TCK Sports Group, deelnemer Rabo miniMaster Groothandel

“De MiniMaster  biedt 8 sessies met 8 verschillende thema’s, telkens onder leiding van een deskundige docent besproken. Het geeft je de mogelijkheid om wat meer afstand te nemen en op een andere manier naar je bedrijf te kijken.”