Hélène Oosterhuis

Docent Persoonlijk Leiderschap

Hélène Oosterhuis is een verfrissende spreker en zij weet zonder wollig taalgebruik haar publiek te boeien. Haar motto: ‘Wees succesvol jezelf, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kunt geven’
Ze neemt het publiek mee in de wereld van succesvol jezelf zijn en succesvol veranderen. Een interactieve lezing met een vleugje cabaret, kennis en gevoel. Zij is ondernemer, veelgevraagd spreker, NLP trainer en auteur van het boek Ken je mij?
Hélène Oosterhuis is ook oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way. Een stichting die zich inzet voor vrouwen met een sociaaleconomische achterstand, powervrouwen in een dip.
Na 20 succesvolle jaren in de financiële dienstverlening gooide Hélène Oosterhuis het roer om. Van een topinkomen ging zij naar nul, om weer opnieuw te ontdekken waar ze energie van kreeg. Stapje voor stapje onderging zij de transformatie van denken naar voelen. Zij ging van controle houden over haar gevoel tot voelen wat haar controleert. Ze heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar beïnvloeden van je mind en de kracht van emoties. Zij is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van succesvol jezelf zijn en succesvol veranderen.