Robbert Vos

Docent Succesvol Verkopen

Robbert Vos (oprichter van Sales Mindset ,2002) houdt van resultaat. Nee, meer nog: resultaat moet! Tot in al zijn vezels is hij daarop gericht bij zijn trainingen en workshops. Verwonderlijk is dat geenszins. Al voordat hij zijn tienerjaren bereikt had wist hij hoe hij dingen aan de man moest brengen op het schoolplein. Die handelsgeest heeft hem nooit meer losgelaten.
Xerox, Kodak en Danka Nederland waren zijn leerscholen. Al zijn weten, denken en ervaren is sindsdien de basis van zijn trainingen, coachingsessies en workshops. Gekoppeld aan een persoonlijke gedrevenheid, zijn hang naar kwaliteit en zijn onblusbare liefde voor het verkopersvak tot in al zijn details.
Ik ben verkoop, zegt hij zonder gêne, en hij zegt het met recht. Robbert Vos is een mensenmens, weliswaar stevig gestructureerd en zonder omwegen op het doel af, maar met diep respect en gevoel voor mensen. Zijn coaching en training op het water met SailsCoach is een onderdeel van zijn brede werkzaamheden. Zoals gezegd: hij traint, coacht en counselled, geeft workshops en lezingen en doet dat zowel in Nederland als over de grenzen.
Hij leert, stimuleert en motiveert direct of zijdelings betrokkenen bij het vak van verkopen op sales- en managementniveau.