Rabobank Noord en Oost Achterhoek

Rabobank Noord en Oost Achterhoek

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek wil er in alle opzichten voor u zijn. Dat begint met het aanbieden van een professionele dienstverlening, zodat u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. Daarnaast willen wij als coöperatieve bank een belangrijke bijdrage leveren aan het in stand houden van een prettige woon-, werk- en leefomgeving in de Achterhoek. Niet door vanaf de zijlijn mee te praten. Maar door verantwoordelijkheid te nemen en actief maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Met name op het gebied van innovatie, de zorg, de woningbouw en arbeidsmarkt liggen grote coöperatieve uitdagingen.

23-09-2015: “Dit onderdeel had wel 2 dagen mogen duren”
Ronald van Wetering, directeur Bedrijven bij Rabobank Noord- en Oost Achterhoek heeft al veel ervaring met de miniMaster Ondernemers. In Apeldoorn heeft hij in het verleden de miniMaster programma’s heel vaak succesvol ingezet. “Het is een programma dat onze klanten inspireert, verbindt en ze ook echt verder op weg helpt in het ondernemerschap. Door onze eigen actieve deelname hebben we er als bank veel van geleerd en de band met onze klanten verstevigd” aldus Ronald van Wetering.

Als directeur bij Rabobank Noord- en Oost Achterhoek was het voor hem dan ook een logische stap om ook in de Achterhoek een miniMaster Ondernemers aan te bieden aan de ondernemende klanten van de bank. Inmiddels heeft een eerste groep de opleiding afgerond en kijken de ondernemers tevreden terug op hun deelname. “Je kijkt even van buiten af op je bedrijf, hoort ideeën en visies van anderen en je netwerk wordt vergroot” vertelt een van de ondernemers na afloop. Eén deelnemer was heel enthousiast over het onderwerp ‘Persoonlijk Leiderschap’: “Dit onderdeel is zó interessant dat dit wel twee dagen mag duren!”. Ook een miniMaster organiseren voor uw klanten? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.