Rabobank Flevoland

Rabobank Flevoland

Wij zijn een lokale bank die midden in de samenleving staat. Volop betrokken bij onze klanten in onze regio. Ambities van onze klanten waarmaken. Door onze (financiële) kennis te delen en door onze persoonlijke manier van samenwerken. Dichtbij en betrokken: dát is Rabobank Flevoland.

15-12-2015: Rabobank Flevoland levert 18 nieuwe miniMasters af

In totaal 76 ondernemers hebben in de afgelopen jaren een miniMaster certificaat gehaald bij Rabobank Flevoland. Vorige week rondde een 4e groep ondernemers de miniMaster opleiding af. “Met deze opleiding willen we ondernemers graag ondersteunen in deze economisch uitdagende tijden en een platform bieden waar we ze kunnen begeleiden met onze kennis en onze netwerken.” aldus Rob Donker, directeur Bedrijven. En dat lukt elke keer weer, blijkt uit de reacties van de deelnemers. “De miniMaster zorgt niet alleen voor het ophalen van kennis, maar ook voor kennis bijleren, jezelf bewust worden van bepaalde zaken, stilstaan bij onderwerpen waar je normaal gesproken niet echt de tijd voor hebt, jezelf een spiegel voorhouden en natuurlijk voor het sparren met collega ondernemers” somt een van de deelnemers na afloop op.

Theoretische bodem
Een andere deelnemer vertelt dat hij 5 jaar geleden onverwachts de leiding van het bedrijf moest overnemen doordat zijn vader overleed. Naar aanleiding van de miniMaster heeft hij nu een duidelijke missie voor het bedrijf ontwikkeld. Het heeft hem de theoretische bodem gegeven om het in de praktijk nog beter te kunnen doen. “Het is gewoon een ontzettend goed initiatief. Je leert inspirerende, leuke, interessante mensen kennen die allemaal hun eigen toegevoegde waarde inbrengen.” schrijft een ander. Veel deelnemers zijn inmiddels zo geïnspireerd geraakt dat zij graag verder willen leren. De kans is dan ook groot dat deze groep nog een aantal keer met elkaar in de schoolbanken zal terugkeren.

5e miniMaster i.s.m. Bedrijfskring Lelystad
Voorlopig zijn ondernemers in Flevoland nog niet uitgeleerd. Op dit moment organiseert Bedrijfskring Lelystad in samenwerking met Rabobank Flevoland een nieuwe, 5e miniMaster. Deze groep zal in maart van start gaan. “Deze miniMaster zal speciaal gericht zijn op groeiende ondernemers in de regio. Die hebben toch hun eigen specifieke vraagstukken. De inschrijvingen gaan hard, we hebben inmiddels al 20 aanmeldingen, dus de groep zit al bijna vol” vertelt Irene Miedema, directeur van Bedrijfskring Lelystad.