Rabobank Het Groene Hart Noord

Rabobank Het Groene Hart Noord

Per 1 juni 2015 zijn Rabobank Rijnstreek en Groene Hart Noord samengegaan. De nieuwe bank gaat verder onder de naam Rabobank Groene Hart Noord. Hierdoor is een stevige, toonaangevende en toekomstgerichte organisatie ontstaan met hart voor het Groene Hart. Door samen te gaan kunnen wij u als klant ook in de toekomst optimaal blijven bedienen. Enerzijds door het verder ontwikkelen van de virtuele dienstverlening via internet, mobiel, telefoon en chat. Anderzijds door de aanwezigheid van lokale adviseurs met specialistische kennis en expertise. Voor complexe bankzaken kunt u als particuliere en zakelijke klant terecht bij uw accountmanager en onze specialisten op het gebied van wonen, private banking, verzekeren en financiële logistiek. Ook de agrarisch specialisten treft u nog steeds dichtbij. We streven ernaar dat u na de fusie zoveel mogelijk uw vaste contactpersoon houdt. De nieuwe Rabobank Groene Hart Noord ziet het als een belangrijke taak om partijen in het werkgebied samen te brengen. Met een breed netwerk zijn we in staat klanten, bedrijven, gemeenten en verenigingen aan elkaar te verbinden. Met als doel de klant, zijn/haar omgeving èn de bank een stap verder te brengen.

10-11-2015: Rabobank Groene Hart Noord investeert in ondernemers
Blijven vernieuwen is noodzakelijk om als ondernemer een goede marktpositie te behouden. Rabobank Groene Hart Noord doet veel om de ondernemers in haar regio te stimuleren en te ondersteunen in vernieuwingsprocessen. Zo heeft de bank bijvoorbeeld een ‘Innovatiedesk’ waar ondernemers terecht kunnen voor kennis, middelen, ideeën en contacten. Ook kunnen ondernemers via de bank een miniMaster opleiding volgen.
Eind oktober startte er een tweede groep ondernemers aan een ‘miniMaster Ondernemers’. Thema’s als Marketing Management, Strategisch Management en Creativiteit en innovatie zullen de komende 4 maanden voorbij komen. We wensen de ondernemers een inspirerende tijd toe!
Wilt u ook uw klanten stimuleren in vernieuwingsprocessen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!