Rabobank Heerenveen Zuidoost Friesland

Rabobank Heerenveen Zuidoost Friesland

U verwacht uitstekende dienstverlening van een bank. U wilt een bank met een lokaal gezicht die u en de regio kent. Dat is precies de bank die wij zijn, voor particulieren en bedrijven.

18-11-2015: Friese marketing & communicatie professionals werken samen aan groei
Vorige week rondden 10 marketing & communicatie professionals van verschillende Friese Rabobanken hun miniMaster Marketing & Communicatie af. De miniMaster werd georganiseerd op initiatief van Rabobank Heerenveen Zuidoost Friesland.
De groep is in 8 masterclasses bijgeschoold in verschillende vakgebieden zoals Marketing Management, Reputatie management & Mediarelaties, Creativiteit & Innovatie en Social Media.
“Een prachtig en volledig programma. Er waren goede en kundige sprekers en er was veel interactie tussen de deelnemers onderling” laat een van de deelnemers na afloop weten. Ook een miniMaster Marketing & Communicatie organiseren voor de Rabobanken bij u in de regio? Neem dan vooral contact met ons op. Meer informatie over het programma vindt u hier.

26-03-2014: “Welke ondernemer wil nou niet zijn rendement verbeteren?”
Meer dan 80 ondernemers zijn weer een stuk wijzer geworden. De lokale Rabobanken Heerenveen Zuid-West Friesland, Meppel Steenwijkerland, Oss en Omstreken en Stad en Midden Groningen vierden onlangs de afronding van het Rabobank miniMaster programma op een feestelijke wijze. Quote van een deelnemer: “Als ondernemer moet je anticiperen op alles en iedereen om je heen. Alle hulp en inspiratie daarbij is welkom. Zowel van docenten als collega ondernemers. De miniMaster geeft je handvatten voor efficiënter werken met meer plezier. En welke ondernemer wil nou niet zijn (eigen) rendement verbeteren?

Foto: deelnemers miniMaster Rabobank Meppel-Steenwijkerland