Rabobank Krimpenerwaard

Rabobank Krimpenerwaard

Rabobank Krimpenerwaard is een coöperatieve bank die het mogelijk maakt om uw financiële ambities te verwezenlijken. We zijn toonaangevend, betrokken en dichtbij. Op onze website vindt u alle informatie van uw bank.

14-09-2015: “Je kunt veel leren van andere branches en collega’s”
In het werkgebied van de Rabobank Krimpenerwaard bleek er bij ondernemers behoefte te bestaan om zakelijk en persoonlijk te groeien. De bank speelde hier op in en organiseerde een miniMaster Ondernemers. “Binnen 1 dag zat de eerste groep al vol en moesten er ondernemers op een wachtlijst gezet worden” aldus Erik van den Broek, directeur commercie.

Inmiddels is er een tweede groep gestart aan een miniMaster Ondernemers opleiding. Vorige week vond de diploma uitreiking plaats van de eerste groep, die eind maart gestart is. De sfeer was zeer positief. De ondernemers gaven aan veel geleerd te hebben over hun onderneming en over zichzelf. Daarnaast hebben ze een waardevol netwerk opgebouwd. “Je kennis wordt verrijkt. Er is chemie tussen mededeelnemers en je kunt veel leren van andere branches en collega’s” vertelt Teunis Speksnijder van Speksnijder Mode na afloop enthousiast.

09-12-2015: “Een pluim voor de Rabobank, mijn beeld van de bank is veranderd”

miniMaster Ondernemers Rabobank Krimpenerwaard
Bij Rabobank Krimpenerwaard heeft een 2e groep enthousiaste ondernemers met succes een miniMaster Ondernemers afgerond. Maar liefst 21 ondernemers ontvingen gisteren hun certificaat van deelname uit handen van de bank. De miniMaster heeft velen van hen een betere band met de bank opgeleverd. Een deelnemer vertelt: “Het was erg leuk. Zeer goed van de Rabobank om dit te initiëren. Het is goed om de contacten te onderhouden, die momenten worden schaarser in de digitale wereld. Voor mij is het nu makkelijker om bij de Rabobank binnen te lopen door het opgebouwde persoonlijke contact.”

Nog niet uitgeleerd
Rabobank Krimpenerwaard erkent het succes van de miniMaster en is inmiddels gestart met de werving van een 3e groep ondernemers. Maar ook de huidige groep ondernemers geeft aan nog niet uitgeleerd te zijn. Het animo binnen de groep voor een vervolg lijkt groot. Zoals een van de deelnemers opmerkt: “Je merkt dat er lacunes ontstaan in de loop van je professionele leven waar je bijgespijkerd moet worden. In de waan van de dag is hiervoor nooit tijd. Dus wat mij betreft zou het leuk en goed zijn om nog wat verdieping te krijgen”.

Wilt u ook weten wat een miniMaster Ondernemers voor uw relaties kan betekenen? Neem dan contact op met de Coöperatie Fabriek.