Rabobank Noordoostpolder-Urk

Jetze Kempenaar

Directievoorzitter Rabobank Noordoostpolder-Urk

Samenwerken, gedreven zijn en oprechte aandacht hebben, zijn thema’s die bij Rabobank Noordoostpolder-Urk centraal staan. Met miniMasters brengen wij gedreven ondernemers bij elkaar en krijgen zij het gevoel dat wij oprechte aandacht voor ze hebben. Wij hebben miniMasters ingezet voor agrariërs en MKB-ondernemers. Deelnemers zijn enthousiast omdat ze nieuwe ideeën, kennis en een netwerk opdoen. Ook onze eigen medewerkers die meedoen zijn erg positief en zien het als een “cadeautje”.  Kortom: miniMasters loont!

26-11-2015: Geanimeerde afsluiting tussen de lof
De prachtige witlofkwekerij LOF in Espel ontving op 18 november jl. een groep jonge ondernemers voor een bedrijfsbezoek. Het werd een geanimeerde afsluiting van de miniMaster voor Ondernemers die Rabobank Noordoostpolder-Urk voor haar zakelijke klanten had georganiseerd. Tijdens het aansluitende diner in Urk kregen de ondernemers hun certificaat uitgereikt. Een gezellig slot van vier inspirerende maanden.

13-11-2013: Feestelijke afsluiting miniMaster Groep Rabobank Noordoostpolder-Urk
Op 31 oktober jl. ontvingen de deelnemers van het miniMaster programma Rabobank Noordoostpolder-Urk hun certificaat van de directievoorzitter Jetze Kempenaar. De enthousiaste deelnemers over het programma:

“Geeft een goede kijk op de verschillende aspecten van het bedrijfsproces. Door het volgen van dit programma sta je weer eens stil bij veel zaken die ogenschijnlijk heel gewoon geworden zijn of waarvan je niet wist dat het er was”

“Er zit altijd wel wat voor je bij, je leert ook heel veel van de medecursisten”

“Zeer bruikbaar in de praktijk. Goede tips gehad waar ik wat mee kan”

“Veel interactie in de groep”.

Bij de afsluitende borrel gaven de ondernemers aan dat het programma ze flink aan het nadenken heeft gezet over hun rol als manager en leider van het bedrijf. Ook hebben de ondernemers veranderingen in de bedrijfsvoering doorgevoerd op basis van de leerervaring opgedaan tijdens de cursussen over o.a. marketing, HR, strategie, MVO en persoonlijk leiderschap.