masterClass Toekomstbestendig Ondernemen

Duurzaamheid en klimaatverandering zijn voor veel mensen veel te abstracte begrippen. In deze masterclass worden deze termen heel dichtbij en heel praktisch gemaakt.

Sterker nog, u leert hoe beide thema’s kunnen zorgen voor nieuwe klanten of het aantrekken van de allerbeste medewerkers. Ondernemers die aan de slag gaan met duurzaamheid, moeten echter zelf ook veranderen. Duurzaam ondernemen is niet voor niets een werkwoord. Alexander doet de belofte dat u na deze masterclass de krant nooit meer op een normale manier kunt lezen en het journaal ook niet meer op dezelfde manier kunt kijken.

Docent:
Deze masterclass wordt verzorgd door A. (Alexander) Heijkamp MBA. Alexander volgde een MVO Leergang bij Nyenrode Business School en werkt als Corporate Social Responsible Director bij een grote leasemaatschappij. Hier is hij dagelijks bezig met het verduurzamen van mobiliteit. Hij vindt kennis delen erg belangrijk. Daarom is hij bij verschillende kennisinstituten actief als (gast)docent en begeleidt hij geregeld studenten met afstuderen of onderzoeken. Zij motto is: ´waar een wil is, is een omweg. Ook als het gaat om verduurzamen.´

 

 

 

 

 

masterClass Toekomstbestendig Ondernemen

De details

  • 1 bijeenkomst
  • Max aantal deelnemers is 22
  • Advies eigen bijdrage is € 125,-

Andere programma's