masterClasses Ledenraad

De financiële wereld is dynamisch en de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Actuele thema’s zoals het imago van de financiële dienstverleners, veranderende wensen van klanten, online ontwikkelingen, strenge wet- en regelgeving en de druk op de financiële resultaten houden de bank en haar Ledenraad dagelijks bezig.

In deze turbulente omgeving kunnen banken een belangrijke bijdrage blijven leveren aan het realiseren van de ambities van hun klanten. Daarbij is samenwerking met alle betrokkenen essentieel, waaronder de Ledenraad. De leden hebben immers de ambitie om mee te denken met de bank. Zij staan midden in de samenleving en weten wat daar speelt.

Om de leden te helpen hun rol als lid zo goed mogelijk in te vullen, heeft de Coöperatie Fabriek de ‘masterClasses Ledenraad’ ontwikkeld.  Tijdens deze masterclasses komen de meest relevante thema’s aan bod, begeleid door vakdocenten uit de praktijk. Op deze manier zijn de leden van de Ledenraad optimaal voorbereid op de toekomst. Leden van de Directie en Raad van Commissarissen kunnen samen met de Ledenraad dit programma volgen om zo de onderlinge binding te versterken en samen naar de toekomst te kijken.

Brochure

 

masterClasses Ledendraad

Een serie van 5 masterclasses die ledenraadsleden optimaal voorbereiden op de toekomst.

1. Trends en maatschappelijke ontwikkelingen
2. Actuele ontwikkelingen in de financiële wereld
3. Samenwerken is het nieuwe businessmodel
4. Circulaire economie
5. Slotbijeenkomst

Referenties

"We doen dit om de Ledenraad in hun kracht te zetten. Tenslotte maken we samen de bank"

Jos Jansen, Directievoorzitter Rabobank Apeldoorn e.o.

"Docent Paul Turken nam op een inspirerende wijze de ledenraadsleden mee in een aantal door de groep geselecteerde trends. Ik verwacht dat de Ledenraad de directie meer gaat “uitdagen” over hoe zij de trends gaan inpassen in het lokale beleid"

Jeroen Steenvoorden, Commissaris bij Rabobank Apeldoorn e.o.

Andere programma's