Video’s van Rabobanken

Rabobank Zuidwest-Brabant en Rabobank West-Brabant Noord organiseerden als een van de eerste lokale banken een serie online masterclasses voor het MKB. In deze video vertellen manager MKB Erwin van Schilt  en een aantal deelnemers over hun ervaringen.


Rabobank Zuid en Oost Groningen organiseert verschillende programma´s. Van de miniMaster Ondernemers maakten zij deze wervende video


Rabobank Groene Hart Noord organiseerde een miniMaster Agrarische Ondernemers. In de video zie je wat het de agrariërs heeft opgeleverd.


Rabobank Alblasserwaard-Vijfheerenlanden organiseerde ook een miniMaster.


Rabobank Utrecht e.o. organiseerde een miniMaster Ondernemers en Jordy van Tellingen deed als bedrijfsopvolger mee aan het programma.


Rabobank Leiden-Katwijk investeert heel graag in haar ondernemers. In 2015 organiseerden zij een miniMaster Ondernemers en in 2016 gaat er weer een nieuwe groep van start. “Deze opleiding is een mooie gelegenheid om alles weer even op scherp te zetten.”


Rabobank ‘s-Hertogenbosch organiseerde al meerdere keren succesvol een miniMaster Ondernemers voor haar klanten. Aan het woord komen een van de ondernemers en Berd Warmelts van de Coöperatie Fabriek.


En en testimonial over de miniMaster Bedrijfsoverdracht


Daniëlle van Geest, communicatie adviseur bij de Rabobank, over haar ervaringen met de miniMaster MCC.