1e miniMaster Eerstelijnszorg succesvol afgerond

De eerste miniMaster Eerstelijnszorg is een feit. Afgelopen dinsdag ontvingen de deelnemers van Rabobank Parkstad Limburg hun certificaat uit handen van de directeur particulieren en private Banking, Henk Reker. In vier maanden tijd is de groep bestaande uit huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, radiologen en zorgondernemers door topdocenten bijgespijkerd op belangrijke vakgebieden zoals financieel management, strategie in de zorg, de transformatie van de zorgprofessional en persoonlijk leiderschap.

Het delen van kennis en de discussies over de toekomst van de zorg in een divers gezelschap van zorgverleners werd als enorm verrijkend ervaren. In de medische opleidingen komt ondernemerschap niet of nauwelijks aan bod. Met de kennis en de ervaring uit deze miniMaster hebben de deelnemers geleerd ook vanuit een ondernemersbril naar hun professie te kijken.

Voor meer informatie klik hier voor het programma. Wilt u ook een miniMaster Eerstelijnszorg organiseren voor uw klanten? Dan kunt hier contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.