Investeren in de zorgprofessional

Innovatie en samenwerking blijven ook ná corona de kernwoorden in de gezondheidszorg. Hoe geven de zorgprofessionals in jouw regio daar handen en voeten aan? Om ze te helpen met deze vraagstukken, hebben wij 3 kennisprogramma´s voor de zorgsector. Eén voor Medisch Specialisten, één voor medici in de eerstelijnszorg en één voor Toezichthouders in de zorg.

Rabo miniMaster Eerstelijnszorg

Speciaal voor zorgprofessionals uit de (eerstelijns) zorg. Onder begeleiding van topdocenten leren deelnemers tijdens deze miniMaster welke trends het inspelen waard zijn. Ze stellen vast met welke partijen ze willen samenwerken en met welke niet. En hoe de zorgprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen worden ingericht. Bovendien ontdekken ze wat nodig is voor financiële continuïteit. Acht avonden, acht docenten (waaronder Marleen Janssen), acht verschillende onderwerpen. Deelname levert PE punten op. 

Rabo miniMaster Medisch Specialisten

De Rabo miniMaster Medisch Specialisten is specifiek samengesteld voor medisch specialisten,  al dan niet verenigd binnen een medisch-specialisten bedrijf (MSB). Specialisten sparren in dit programma met gelijken en doen nieuwe inzichten en inspiratie op. Onderwerpen als Digitalisering in de zorg, Trends, Governance, Samenwerken en Persoonlijk Leiderschap komen aan bod in acht avonden, acht docenten (waaronder Marleen Janssen) en acht verschillende onderwerpen. Deelname levert PE punten op. 

Rabo masterclasses Toezicht in de zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel. De belangen van de diverse betrokkenen gaan niet altijd hand in hand. Het is een uitdaging om in deze dynamische omgeving professioneel toezicht te houden. Daarom hebben wij voor toezichthouders van zorginstellingen een programma ontwikkeld. In vier masterClasses en een afsluitende avond onder leiding van Michel van Schaik leren zij mét en van elkaar. 

Meer weten over (één van deze) programma’s? Neem contact met ons op!