miniMaster online of hybride

Online is leuk, maar fysiek is nog leuker en effectiever. Tegelijkertijd willen we onze klanten en ondernemers de kennis, inspiratie en netwerken kunnen bieden die ze nú nodig hebben om verder te komen. Daarom bieden we onze miniMasters online aan, met de mogelijkheid om over te schakelen naar fysieke bijeenkomsten wanneer dit weer mogelijk is.

Als voorbeeld: een datumreeks met 4 online bijeenkomsten vóór de zomer en 4 fysieke bijeenkomsten ná de zomer. Zo bieden we zowel de veiligheid en het gemak van online en de persoonlijke touch, de kans om te netwerken en de verdieping die fysieke bijeenkomsten bieden.

Deze oplossing is mogelijk voor al onze miniMasters, ongeacht doelgroep of thema. Waar nodig passen we de onderwerpen van de avonden aan.

Bekijk hier het totaaloverzicht van onze programma’s.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op via info@decooperatiefabriek.nl of 0294 – 271967 en we vertellen je graag meer.

Coöperatief bankieren

Onze miniMasters bieden een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevig je u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleer je tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Voorbeeldbrochure