“Een avond vol aha-ervaringen en nieuwe weetjes”

Saskia Robinson, marketeer Bedrijven van Rabobank Roermond-Echt was de gelukkige winnaar van de selfie actie van de Rabo Ondernemers Academie. Zij won daarmee een masterClass Innovatie van Paul Turken. Paul is docent marketing, innovatie en strategie bij de Coöperatie Fabriek. De masterClass werd gevolgd door het team Bedrijven van de bank en bleek heel inspirerend. Saskia:  “De masterclass was erg leuk. Paul brengt het op een geweldige manier en neemt de deelnemers op een ontspannen en leerzame manier mee in de materie.” De avond heeft naast veel nieuwe kennis ook een duidelijke toegevoegde waarde opgeleverd voor het team: “Het is goed om met je collega’s samen de avond door te lopen, er is veel ruimte voor interactie en discussie. Daar kom je doordeweeks niet vaak aan toe” aldus Saskia.

De masterClass was meteen een mooie opwarmer voor de samenwerking die Rabobank Roermond-Echt aan zal gaan met de Rabo Ondernemers Academie; eind van het jaar zullen zij van start gaan met een miniMaster voor de ondernemers in de regio. Met Paul Turken als een van de docenten, uiteraard.

Wilt u ook masterClasses volgen van Paul Turken en onze andere top docenten? Of uw klanten inspireren met het aanbod van de Rabo Ondernemers Academie? Neem dan contact met op met de Coöperatie Fabriek, wij vertellen u graag over de  mogelijkheden.