‘De Coöperatie Fabriek en de Rabobank zijn met de Rabo Ondernemers Academie in staat om het MKB in Nederland een enorme boost te geven’

Rabobank Gelderse Vallei organiseerde onlangs een Rabo miniMaster Groeiende Ondernemers na eerdere succesvolle ervaringen in voorgaande jaren. “Wij hebben in het verleden goede ervaringen gehad met de miniMaster Ondernemers. Het is een mooi programma dat ondernemers met elkaar verbindt. En het past ook goed in onze rol als community bank, we kunnen met de miniMaster een belangrijke toegevoegde waarde leveren aan onze klanten” aldus Jeannette van ’t Oor, medewerker marketing & communicatie bij Rabobank Gelderse Vallei. “Dit keer hebben we gekozen voor het programma voor Groeiende Ondernemers en ook nu hebben we weer veel positieve reacties ontvangen naar aanleiding van het programma. Veel deelnemers vonden het jammer dat de miniMaster was afgelopen.”

Alexander den Hartog, eigenaar van ITC dienstverlener Hermac, werd door Rabobank Gelderse Vallei uitgenodigd om mee te doen. “Het is geweldig om ervaringen te delen met andere ondernemers. Ook was ik erg onder de indruk van het niveau van de docenten. De meeste sessies zijn heel inspirerend geweest. Zo zat na de sessie met Alex Klein mijn hoofd zo vol zat dat ik er ’s nachts wakker van gelegen heb. Ik heb direct ’s morgens vroeg een samenvatting gemaakt van wat er besproken is aan “OPA, APO en KEEK” tijdens de masterclass en om 10:00 uur had ik mijn medewerkers bij elkaar geroepen om mijn nieuwe inzichten ten aanzien van rendement verbetering met hen te delen en per direct in te voeren” vertelt Den Hartog na afloop. De miniMaster kwam voor hem als geroepen: “na 3 jaar de onderneming overeind houden, reorganiseren en weer ‘als nieuw’ opbouwen, kon ik wel een oppepper gebruiken. Die heeft de miniMaster mij zeker gegeven. Ondanks dat de sessies ’s avonds plaats vonden, kreeg ik er energie van. Het is diverse malen voorgekomen dat er aan de docent gevraagd is om na 22:00 “nog maar even door te gaan…”

Den Hartog beveelt de miniMaster bij iedereen aan: “De miniMaster is een aanrader voor elke ondernemer die denkt dat hij alles al weet. De Coöperatie Fabriek en de Rabobank zijn met de Rabo Ondernemers Academie in staat om in zwaardere tijden het MKB in Nederland een enorme boost te geven. Ik weet zeker dat tal van ondernemers nu scherper, positiever en met meer plezier in hun onderneming rondlopen dankzij het miniMaster traject.”

Rabobank Gelderse Vallei heeft zo veel positieve reacties ontvangen naar aanleiding van het miniMaster programma dat de bank deze enthousiaste groep ondernemers graag dichtbij de bank wil houden. Er zal dan ook zeker een vervolg komen op het programma. Wilt u ook weten hoe de Rabo Ondernemers Academie uw bank kan helpen bij een excellente klantfocus? Neem dan contact op via (0294) 271967 of info@decooperatiefabriek.nl.