“Een pluim voor de Rabobank, mijn beeld van de bank is veranderd”

Bij Rabobank Krimpenerwaard heeft een 2e groep enthousiaste ondernemers  met succes een miniMaster Ondernemers  afgerond. Maar liefst 21 ondernemers ontvingen gisteren hun certificaat van deelname uit handen van de bank. De miniMaster heeft velen van hen een betere band met de bank opgeleverd. Een deelnemer vertelt:  “Het was erg leuk. Zeer goed van de Rabobank om dit te initiëren. Het is goed om de contacten te onderhouden, die momenten worden schaarser in de digitale wereld. Voor mij is het nu makkelijker om bij de Rabobank binnen te lopen door het opgebouwde persoonlijke contact.”

Nog niet uitgeleerd
Rabobank Krimpenerwaard erkent het succes van de miniMaster en is inmiddels gestart met de werving van een 3e groep ondernemers. Maar ook de huidige groep ondernemers geeft aan nog niet uitgeleerd te zijn. Het animo binnen de groep voor een vervolg lijkt groot. Zoals een van de deelnemers opmerkt: “Je merkt dat er lacunes ontstaan in de loop van je professionele leven waar je bijgespijkerd moet worden. In de waan van de dag is hiervoor nooit tijd. Dus wat mij betreft zou het leuk en goed zijn om nog wat verdieping te krijgen”.

Wilt u ook weten wat een miniMaster Ondernemers voor uw relaties kan betekenen? Neem dan contact op met de Coöperatie Fabriek.