Groei in goede banen leiden; op zoek naar kennis

In september zijn de opleidingen weer begonnen en zo ook bij ons. Alleen al deze maand starten via de Rabo Ondernemers Academie meer dan 400 ondernemers aan een door de Coöperatie Fabriek ontwikkelde miniMaster opleiding. Zo begon bij Rabobank Krimpenerwaard een groep aan de Rabo miniMaster Ondernemers.

Het is de derde groep ondernemers die een miniMaster volgt bij deze bank. Opvallend is dat de sfeer en insteek anders zijn dan toen de eerste groepen van start gingen. In die tijd, ca. 3 jaar geleden, zaten veel ondernemers nog met de handen in het haar als gevolg van de crisis.  Zij wilden vooral weten hoe ze zichzelf en hun bedrijf door de crisis heen konden loodsen. De huidige groep ondernemers start echter met een compleet andere behoefte aan de miniMaster.  De industrie, aannemerij en weg- en waterbouw worden geconfronteerd met flinke groei en in de Krimpenerwaard zijn deze sectoren rijk vertegenwoordigd. Veel van de ondernemers geven  aan op zoek te zijn naar kennis die hen helpt deze groei  succesvol te laten verlopen.
De miniMaster Ondernemers zal hen zeker in deze behoefte voorzien met o.a. masterClasses over Strategisch Management, HRM en Persoonlijk Leiderschap.

We wensen de ondernemers in de Krimpenerwaard en alle andere ondernemers die in september starten een inspirerende miniMaster tijd toe!

Meer weten over de miniMaster Ondernemers? Kijk op onze website of neem contact op via (0294) 271967 of info@decooperatiefabriek.nl.