“Ik ga niet meer de markt volgen”

Het was de eerste keer dat Rabobank Waterland en Omstreken een Rabo miniMaster Ondernemers faciliteerde voor haar relaties. En het is niet de laatste keer. De bank ontving na afloop veel enthousiaste reacties van de deelnemers. “Het was nuttig, bruikbaar en leuk”, antwoordt een van de deelnemers op de vraag waarom hij het programma zou aanbevelen.

De 13 deelnemers kregen in 8 avonden les over thema´s als financieel management, marketing en persoonlijk leiderschap. Een mooie samenwerking tussen de bank, de Rabo Ondernemers Academie en De CoöperatieFabriek. Deelnemers gaven aan sinds de miniMaster anders in hun bedrijf te staan en zich meer bewust te zijn van de keuzes die zij maken. “Ik ga niet meer de markt volgen maar zelf bepalen wat ik ga doen. Ik heb hier veel van geleerd”, vertelt een van de deelnemers.

Na afloop van de achtste en tevens laatste masterClass in de Rabo lounge van FC Volendam ontving elke deelnemer zijn of haar certificaat voor deelname tijdens de feestelijke uitreiking. Veel deelnemers gaven aan zó geïnspireerd te zijn door de miniMaster dat zij graag een vervolgprogramma aan gaan met elkaar.

Deelnemers

De deelnemers van deze eerste reeks waren Meindert Engberts (Engberts Elektrotechniek), Bert Verweij (TBE-ZA architecten en ingenieurs BV), Hiltje Huisink (Hiltje H.), Will Jonk (Kwakman Groep), Jan Jaap de Boer (De Boer Transport), Menno Smit (Smit Composite BV), Ingrid Kwakman-de Groot (M. de Groot & Zn BV), Jan Bond (Ton Koning Tweewielers BV), Stefan Seldenthuis (Esler BV), Eric Jonk en Barry Tol (Buildingteam Volendam BV), Pim Hulsebos (Multimetaal Holding BV) en Sam Braam (MR InterieurDesign BV).

Geslaagd

Rabobank Waterland en Omstreken kijkt terug op een geslaagd initiatief waarmee zij een substantiële maatschappelijke bijdrage hebben kunnen leveren. Accountmanager Bedrijven Michèl Kramer: “We willen als strategisch partner ondernemers helpen verder te groeien en stellen daarvoor graag ons netwerk en kennis ter beschikking. Zo dragen we bij aan een goed ondernemersklimaat.”

Bent u zakelijke klant van de bank en wilt u zich laten inspireren met het aanbod van de Rabo Ondernemers Academie? Op 10 februari 2020 start een nieuwe Rabo miniMaster Ondernemers. Voor meer informatie kunt u Rabobank Waterland bellen. Het nummer is 0299 41 03 55.

Wilt u ook een miniMaster organiseren voor uw relaties? Neem dan contact op met de Coöperatie Fabriek via 0294 – 27 19 67 of info@decooperatiefabriek.nl

bron: https://www.rodi.nl/regio/edam-volendam/164845/enthousiasme-groot-tijdens-rabo-minimaster-