Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

manager Bedrijven Rabobank Meppel-Steenwijkerland

Theo Bouius

Manager Bedrijven Rabobank Meppel-Steenwijkerland

"De miniMaster voor ondernemers was een inspirerend traject, zowel voor de ondernemers, als de bank" vertelt Theo Bouius, manager Bedrijven van Rabobank Meppel-Steenwijkerland. Hij kijkt er tevreden op terug. "Met name de variatie sprak erg aan, ook al was er enig kwaliteitsverschil tussen de acht avonden. Het is mooi dat we zoiets kunnen aanbieden aan onze klanten. Ze hebben er namelijk ook echt iets aan, kregen een duwtje in de rug om kwesties te bespreken die in de de dagelijkse praktijk nogal eens onbesproken blijven. Door de miniMaster voelen ondernemers zich ondersteund om hun uitdagingen aan te gaan. Het heeft ook nog eens onderlinge business opgeleverd en tot versterking van ons netwerk geleid. Een deelnemer was zelfs zo enthousiast, dat hij een van de docenten heeft ingehuurd voor zijn eigen bedrijf. Hij wilde meer met de materie doen. We besloten vorig jaar tot het aanbieden van de miniMaster, doordat we er positieve verhalen over hoorden. Een klant van ons had weer van een andere ondernemer gehoord dat hij goede ervaringen met het programma had gehad bij een ander lokale Rabobank. We kunnen die verhalen nu onderschrijven."

26-03-2014: “Welke ondernemer wil nou niet zijn rendement verbeteren?”
Meer dan 80 ondernemers zijn weer een stuk wijzer geworden. De lokale Rabobanken Heerenveen Zuid-West Friesland, Meppel Steenwijkerland, Oss en Omstreken en Stad en Midden Groningen vierden onlangs de afronding van het Rabobank miniMaster programma op een feestelijke wijze. Quote van een deelnemer: “Als ondernemer moet je anticiperen op alles en iedereen om je heen. Alle hulp en inspiratie daarbij is welkom. Zowel van docenten als collega ondernemers. De miniMaster geeft je handvatten voor efficiënter werken met meer plezier. En welke ondernemer wil nou niet zijn (eigen) rendement verbeteren?

Foto: deelnemers miniMaster Rabobank Meppel-Steenwijkerland

Bijlagen

  • Ondernemers terug in de schoolbanken
    Ondernemers die samen nieuwe kennis en inspiratie opdoen onder begeleiding van topdocenten. Benno Hellinga uit Steenwijk is één van de ondernemers die heeft meegedaan aan de miniMaster voor Ondernemers. Hij vertelt in de Dichterbij waarom hij heeft gekozen voor een miniMaster opleiding en wat hij er aan heeft gehad.
  • Feestelijke afsluiting van het miniMaster programma
    Op 14 maart 2014 vierden de ondernemers met de bank op de afsluiting van het miniMaster programma.