Loskomen uit de waan van de dag. Hoe horeca & recreatie ondernemers werken aan persoonlijke en zakelijke groei.

Twintig horeca en recreatie ondernemers sloten op maandag 2 maart het Rabobank miniMaster programma Horeca en Recreatie feestelijk af. In vijf maanden zijn de ondernemers bijgespijkerd in acht belangrijke vakken waaronder strategie, financieel management, social media, creativiteit & innovatie en persoonlijk leiderschap.

Stilstaan is achteruitgang en dat geldt zeker voor de Horeca en Recreatie sector. De deelnemers hebben nieuwe business ideeën opgedaan, elkaar een spiegel voorgehouden en soms ook gewoon de bevestiging gekregen dat het goed gaat! Door terug te keren in de schoolbanken met gelijkgestemden kwamen de deelnemers los uit de waan van de dag. En dat werd zeer gewaardeerd

Deze miniMaster is ontwikkeld door de Coöperatie Fabriek in samenwerking met de afdeling Sectormanagement van Rabobank Nederland. Ook geïnteresseerd om lokaal of regionaal een miniMaster te organiseren voor Horeca en Recreatie ondernemers? Neem dan contact met ons op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw klanten.