Accreditatie en PE punten voor de miniMaster Eerstelijnszorg

Huisartsen, tandartsen en andere eerstelijnszorgverleners kunnen vanaf heden PE punten behalen als zij het miniMaster Programma voor de Eerstelijnszorg doorlopen. Het programma heeft een accreditatie van het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) en het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) ontvangen. Bij het volledig doorlopen van het programma zijn maximaal 28 PE punten te behalen voor huisartsen en 32 voor tandartsen. De zorgprofessional kan bij PE-online zelf inzien of de accreditatie geldt voor zijn of haar specialisme.

Voor fysiotherapeuten geldt sinds 1 januari 2015 dat er geen accreditatie mogelijk is voor niet vakgebonden opleidingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Fysionet.

De miniMaster Eerstelijnszorg is een management programma voor de zorgprofessional, waaronder huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. In een periode van ca. 4 maanden komen acht belangrijke vakken zoals strategie, management van de zorgprofessional, persoonlijk leiderschap en de digitale patiënt aan bod. Deelnemers leren van de praktijkdocent en van elkaar.

Voor meer informatie over programma klik hier.

Of neem contact met ons op als u overweegt een miniMaster Eerstelijnszorg aan te bieden aan uw klanten.