miniMaster Groothandel start 16 september

Samen met Hans van Haaren, sectormanager Groothandel, hebben wij de miniMaster Groothandel ontwikkeld. Lees hier de aankondiging op de site van de Rabobank:

De miniMaster Groothandel is een uniek managementprogramma voor de CEO’s en CFO’s van de ‘grotere’ groothandels. Samen met collega’s uit uw sector gaat u aan de slag met thema’s in de groothandel. Lukt het de groothandel ‘als smeerolie van de economie’ om ook de andere sectoren naar succes te leiden? Bent u klaar voor deze uitdagingen in een dynamische markt? De Rabobank nodigt u van harte uit deel te nemen!

Samen kennis delen

In deze opleiding krijgt u nieuwe inzichten en ervaringen over de rol van de ondernemer in de groothandel. U leert omgaan met veranderingsprocessen, actuele vraagstukken en persoonlijke drijfveren. U doet dit samen met collega-ondernemers uit verschillende hoeken van de sector, die vaak voor dezelfde uitdagingen staan. Zo leert u van elkaar en u kunt de kennis direct aan de praktijk koppelen.

Programma

Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten van 18.00 tot 22.00 uur. Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring en affiniteit met de groothandel. Na elke bijeenkomst neemt u theorie, cases en netwerkopdrachten mee naar huis. De cursus wordten gegegeven bij Rabobank Nederland, Croeselaan 18, Utrecht.

HiBin

De branchorganisatie van de bouwmaterialen Hibin noemt de miniMaster Groothandel in haar nieuwsbrief. Het eerste programma is al volgeboekt dus wie nu nog reageert moet op de wachtlijst.