miniMaster seizoen van start!

Door het hele land beginnen in september ca. 250 ondernemers aan hun miniMaster opleiding om zich zowel zakelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Met en van elkaar leren, hun netwerk uitbouwen en kennis vergroten. Dat is wat ze gaan doen de komende 4 maanden. Zo startte er op 1 september op uitnodiging van Rabobank Stad & Midden Groningen een groep enthousiaste ondernemers aan hun managementopleiding, de miniMaster voor Ondernemers. En dankzij Rabobank IJmond en Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland konden diezelfde dag nóg meer ondernemers van start gaan. Ook in Assen, Flevoland, Utrecht, Walcheren/Noord-Beveland, Parkstad Limburg en in Zeeuws Vlaanderen starten er deze maand groepen ondernemers aan een miniMaster voor Ondernemers, op uitnodiging van de Rabobank .

Dat het aanbieden van een miniMaster een langdurige klantrelatie tussen de banken en haar klanten in de hand werkt, is overduidelijk. Want vaak blijft het niet bij 1 miniMaster. Zo gaan er in september twee Verdiepingsmodules van start; een serie van 4 bijeenkomsten voor groepen die al een miniMaster achter de rug hebben. Zij krijgen zo de kans om hun kennis nog meer te verdiepen en hun banden te versterken. Zowel met de bank als met elkaar. Deze Verdiepingsmodules worden aangeboden door Rabobank Groene Hart en Rabobank Borger Klenckeland i.s.m. Rabobank Westerbork.
Tenslotte start er ook nog een masterclass voor leden van de ledenraad, georganiseerd door Rabobank Apeldoorn.

Wilt u ook weten wat een miniMaster voor uw klantenbinding op lange termijn kan betekenen? Neem dan vooral contact op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.