Losse masterClasses, online of fysiek

Wil je de kennis van één van onze docenten inzetten om een jouw klanten kort en krachtig te inspireren op één vakgebied? Bijvoorbeeld met een activerende en inspirerende masterclass onder de bezielende leiding van Paul Turken? Of een masterclass met als thema ‘Online Ondernemen’, ‘Werkgeluk’, ‘Vitaliteit’, ‘Merkpositionering’ of ‘Financieel Management’? Dat kan.

Dus wanneer je een ondernemersavond organiseert en op zoek bent naar een goede spreker, neem dan contact met ons op. De mogelijke thema´s zijn enorm (zie onder voor een kleine selectie). Op zoek naar een spreker over een specifiek onderwerp? Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Coöperatief bankieren
Onze masterclasses bieden een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevig je u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleer je tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Groepsgrootte
Het maximum aantal deelnemers bepalen we in overleg en is afhankelijk van de gekozen vorm. Hieronder vind je een greep uit de mogelijke thema’s.

Voorbeeld masterclasses

 1. Disruptie
 2. Financieel Management
 3. Ondernemen in de huidige tijd
 4. Sociaal Contract
 5. Werkgeluk
 6. Vitaliteit
 7. Merkpositionering en internal branding
 8. Online ondernemen
 9. Omgaan met de Media
 10. Succesvol Verkopen
 11. Creativiteit en Innovatie
 12. Duurzaam Ondernemen
 13. Strategie en Innovatie
 14. Persoonlijk Leiderschap
 15. Gastvrijheid

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op via info@decooperatiefabriek.nl of 0294 – 271967 en we vertellen je graag meer.

Voorbeeldbrochure 

Andere programma's