ZZP Kennissessies

Zzp’ers hebben meestal ruim voldoende vaktechnische kennis, motivatie en potentie om een succesvolle business op te bouwen. Maar hoe verkopen ze hun product of vakmanschap nou het beste? Doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en aansluiten op de behoefte en vraag van opdrachtgevers blijken de drie belangrijkste succesfactoren voor zzp’ers.

Om zzp’ers te helpen bij deze vraagstukken en vaardigheden bieden wij de ZZP Kennissessies aan. Diverse thema’s worden behandeld vanuit de eigen context van de ondernemer. Er vindt veel interactie plaats met de docenten en met de andere deelnemers over diverse ondernemersvraagstukken.

Coöperatief bankieren
Dit programma biedt een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Programma
Het programma bestaat uit 4 masterclasses, verdeeld over ca. 2 maanden. Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Programmatijden
18.30 uur ontvangst met koffie en thee
19.00 uur aanvang programma
22.00 uur einde programma

Brochure

Rabo ZZP Kennissessies

Voorbeeld programma onderdelen

  1. Persoonlijk Leiderschap
  2. Zakelijke doelen bereiken met Social Media
  3. Succesvol verkopen
  4. Jouw ondernemingsplan vanuit strategisch marketingperspectief

De details

  • 4 bijeenkomsten
  • Looptijd is 2 maanden
  • Max aantal deelnemers is 35
  • Advies eigen bijdrage is € 350,-
  • Frequentie bijeenkomsten is 2 wekelijks
  • Andere programma's