masterClasses Financieel Management

Ondernemers zijn dagelijks bezig met ontwikkelen, inkopen, klantcontact en relatiebeheer. Financieel Management is daarbij belangrijk, maar vaak ontbreekt het aan uitgebreide kennis over dit onderwerp. De masterClasses Financieel Management zijn specifiek samengesteld voor ondernemers die eerder een miniMaster programma hebben gevolgd en hun kennis op het gebied van financieel management willen verdiepen. Zij leren hoe zij hun financiële fitheid meten en welke knoppen zij in managementrapportages kunnen inbouwen om fit te worden en te blijven.

Programma
Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten (zie onder). De docent voor deze avonden is drs. Hinrich Slobbe. Deelnemers nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Coöperatief bankieren
Dit programma biedt een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

 

masterClases Financieel Management

Voorbeeld programma onderdelen

  1. Deel 1: Financieel Management in een sterk veranderende wereld
  2. Deel 2: Financiële Fitheid
  3. Deel 3: Planning & Control
  4. Deel 4: Praktisch Werkkapitaalmanagement

De details

  • 4 bijeenkomsten
  • Looptijd is 2 maanden
  • Max aantal deelnemers is 22
  • Advies eigen bijdrage is € 350,-

               

Andere programma's