masterClasses Innoveren Kun Je Leren

Niks doen is geen optie meer. Innovatie is belangrijk. Ondernemers hoeven geen innovatiemanager of productontwikkelaar te zijn om innovatief te zijn. Innovatie is geen afdeling, het is een mentaliteit. En iedereen kan deze mentaliteit krijgen. Want innoveren kun je leren.

Voor ondernemers die zakelijk en persoonlijk willen groeien en zich willen richten op innovatie, hebben we de masterClasses Innoveren Kun Je Leren ontwikkeld. Docent is innovatie expert Gijs van Wulfen, schrijver van het Managementboek van het Jaar 2017. Deelnemers krijgen een innovatieve mindset en leren praktische tools waarmee ze een concrete innovatieopdracht maken, de behoeften van de markt in kaart brengen, honderden nieuwe ideeën genereren en een top-idee uitwerken tot een innovatieve business case.

Programma
Het programma bestaat uit vier masterClasses aan de hand van het boek ‘Innoveer Jezelf – In 6 stappen innovatief in je werk´. Ondernemers schrijven zich in met één van hun werknemers, zodat de innovatieplannen die gevormd worden tijdens de masterClasses zo veel mogelijk draagvlak krijgen binnen de organisatie. Het programma kan losstaand aangeboden worden of als verdiepingsmodule na een miniMaster.

Coöperatief bankieren
Dit programma biedt een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

masterClasses Innoveren Kun Je Leren

Voorbeeld programma onderdelen

  1. 1e bijeenkomst: Hoe start u innovatie effectief?
  2. 2e bijeenkomst: Hoe weet ik wat de markt wil?
  3. 3e bijeenkomst: Hoe krijg ik echt nieuwe ideeën?
  4. 4e bijeenkomst: Van idee naar realiteit.

De details

  • 4 bijeenkomsten
  • Looptijd is 1 of 2 maand(en)
  • Max aantal deelnemers is 22
  • Advies eigen bijdrage is € 495,-

Andere programma's