miniMaster Horeca en Recreatie

Trends volgen elkaar snel op in de Horeca en Recreatie. Concurrenten komen en gaan. Als ondernemer in deze sector staat u voor tal van uitdagingen, zoals financiële continuïteit, innovatie, handhaving van nieuwe wet- en regelgeving en het binden en boeien van personeel. De miniMaster Horeca en Recreatie biedt horecaondernemers nieuwe perspectieven om deze uitdagingen aan te gaan.

Dit programma is bedoeld voor horecaondernemers die samen met collega-ondernemers zakelijk en persoonlijk willen groeien. Diverse thema’s worden behandeld vanuit de eigen context van de ondernemer. Tijdens de miniMaster vindt veel interactie plaats met de docenten en met de andere deelnemers over diverse ondernemersvraagstukken.

Programma
Het programma bestaat uit acht masterClasses. Voor elk thema is een docent aangetrokken die affiniteit heeft met de sector. Deelnemers nemen na iedere masterClass een scala aan theorieën, casuïstiek en netwerkcontacten mee naar huis. Het programma richt zich op algemene én sectorspecifieke thema’s.

Coöperatief bankieren
De miniMaster is een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

 

miniMaster Horeca & Recreatie

Voorbeeld programma onderdelen

 1. Strategisch management
 2. Financieel Management
 3. Human Recource Management
 4. Gastvrijheid
 5. Marketing Management
 6. Online marketing & social media
 7. Creativiteit en Innovatie
 8. Persoonlijk Leiderschap

De details

 • 8 bijeenkomsten
 • Looptijd is 3 maanden
 • Max aantal deelnemers is 22
 • Advies eigen bijdrage is € 995,-

Andere programma's