masterClasses van Starter naar Ondernemer

Iedereen kan een ondernemingsplan kopiëren. Miljoenen mensen dromen van het starten van een eigen bedrijf, vele duizenden beginnen ook jaarlijks met hun onderneming, maar na een paar jaar is de helft van de Nederlandse starters al weer gestopt. Slechts de besten redden het. Dit programma, op basis van het boek ´StartersKompas´ van dr. Alex Klein, begint waar het ondernemersplan ophoudt. Vanuit de vier windrichtingen Werk, Geld, Zelf en Pret worden allerlei belangrijke kruisverbanden gelegd.

De masterClasses van Starter naar Ondernemer zijn er voor diegenen die erover denken om binnenkort voor zichzelf te beginnen of net begonnen zijn. Om ze voor te bereiden op wat er op ze afkomt, ze te helpen met geld verdienen en met een strategisch plan. Het StartersKompas wordt hierbij gebruikt als navigatiemiddel.

Programma
Het programma bestaat uit twee bijeenkomsten, verdeeld over 2 dagen, onder leiding van drs. Alex Klein. De eerste bijeenkomst wordt de theorie besproken, de tweede bijeenkomst gaan ze praktisch aan de slag. Deelnemers nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Coöperatief bankieren
Deze masterclasses bieden een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

masterClasses van Starter naar Ondernemer

De details

  • 2 bijeenkomsten
  • Looptijd is 1 maand
  • Max aantal deelnemers is 22
  • Advies eigen bijdrage is € 250,-

Andere programma's