miniMaster Food & Agri

Ondernemers in de agrarische sector staan voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen gaan snel. Dit alles vraagt veel ondernemerschap.

Om agrariërs hierbij te ondersteunen hebben we een hoogwaardig miniMaster programma ontwikkeld waarin zij leren welke koers de juiste is voor hun bedrijf, waar ze het beste op in kunnen spelen en hoe ze zorgen voor financiële continuïteit en groei.

Dit programma is bedoeld voor de agrarische ondernemer die samen met collega-ondernemers zakelijk en persoonlijk wil groeien. Diverse thema’s worden behandeld vanuit de eigen context van de ondernemer. Tijdens de miniMaster vindt veel interactie plaats met de docenten en met de andere deelnemers over diverse ondernemersvraagstukken.

Programma
Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten (zie onder). Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers aan de miniMaster nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Coöperatief bankieren
De miniMaster is een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

 

miniMaster Food & Agri

Voorbeeld programma onderdelen

 1. Persoonlijk Leiderschap
 2. Financieel Management
 3. Duurzaam Ondernemen
 4. Strategisch Management
 5. Samenwerken in de keten
 6. Innovaties in de Voedselketen
 7. Smart Farming
 8. Internationale ontwikkelingen

De details

 • 8 bijeenkomsten
 • Looptijd is 3 maanden
 • Max aantal deelnemers is 22
 • Advies eigen bijdrage is € 995,-

Andere programma's