miniMaster Jong Ondernemen

Veel scholieren dromen er van om een eigen bedrijf te beginnen. Anderen zullen het nog nooit in overweging hebben genomen. Wat het hebben van een eigen bedrijf en het ondernemerschap precies inhoudt, is in beide gevallen goed om te weten. Ter inspiratie en als oriëntatie op een mogelijke toekomst. De toekomst vraagt immers om ondernemende werknemers en baanbrekende ondernemers.

De beste manier om meer over ondernemerschap te weten te komen, is door in gesprek te gaan met ondernemers zelf. Zij weten als geen ander wat ondernemen inhoudt en wat daar bij komt kijken. Wat hun passies en drijfveren zijn, wat het ondernemerschap voor hen betekent, hoe ze hun bedrijf gestart zijn, wat ze daarbij tegenkwamen en waar hun dagelijkse bezigheden uit bestaan. Voor dit programma benaderen we 8 ondernemers uit de regio die hun verhaal te komen vertellen op een school. Veelal oud-miniMasters.

Programma
Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten (zie onder). Voor elk programmaonderdeel is er een andere ondernemer die vertelt over zijn/haar ervaringen als ondernemer.

Coöperatief bankieren
De miniMaster is een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

miniMaster jong Ondernemen

De details

  • 8 bijeenkomsten
  • Looptijd is 3 maanden
  • Max aantal deelnemers is een schoolklas

Andere programma's