Online Kennissessies Ondernemen in een nieuwe werkelijkheid

Digitalisering heeft de maatschappij in een versnelling gebracht. Dingen als online boodschappen doen, online werken, online ontmoeten en thuiswerken hebben een enorme vlucht genomen. Deze ontwikkelingen vragen om nieuwe processen, nieuwe manieren van werken en nieuwe manieren van leiding geven. Belangrijk dus voor ondernemers om zich te verdiepen in de kansen en bedreigingen. En er voor te zorgen dat ze in deze uitdagende tijden energiek en gefocust blijven.

Online kennissessies

Om ze hierbij te ondersteunen hebben we samen met Rabobank Nederland de Rabo online Kennissessies Ondernemen in de Nieuwe Werkelijkheid ontwikkeld. Een serie van 5 kennissessies die aansluiten op de huidige ontwikkelingen. Elke sessie duurt ca. 1,5 uur en staat onder leiding van een zeer ervaren docent op het gebied van digitalisering, cyber security, innovatie of (persoonlijk) leiderschap.

Wij maken hierbij gebruik van Microsoft Teams. Ondernemers kunnen vanuit huis of kantoor deelnemen op desktop, laptop, tablet of smartphone. Gemakkelijk en 100% Covid19-vrij.

De groep bestaat uit maximaal 20 ondernemers uit de regio. Wat ze leren, kunnen ze direct in de praktijk toepassen.

Brochure

Programma Onderdelen

  1. Ondernemen in een digitale wereld
  2. Modern leiderschap
  3. Energiemanagement
  4. Cyber Security
  5. Op weg naar succes met een 100-dagen plan

De details

  • 5 online bijeenkomsten van 1,5 uur
  • Looptijd is 5 weken
  • Max aantal deelnemers is 20

Andere programma's