masterClasses Medewerkers

Ondernemers die een miniMaster programma hebben gevolgd, zijn met nieuwe ideeën, inzichten en plannen teruggekomen in hun bedrijf. De grootste uitdaging voor de ondernemers is de goede voornemens om te zetten in actie. Daarvoor is enthousiasme van de medewerkers essentieel. De medewerkers missen echter de kennis en ervaring die de ondernemer heeft opgedaan tijdens het miniMaster programma. Om die kloof te dichten, is een masterClasses programma voor de medewerkers ontwikkeld. Met als doel de ondernemer beter te kunnen ondersteunen in de realisatie van zijn of haar ondernemingsdoelstellingen.

Programma
Het programma bestaat uit zes bijeenkomsten (zie onder). Maximaal twee medewerkers per bedrijf doen in een groep van 22 deelnemers in dit programma nieuwe inzichten en inspiratie op. Ze leren van veelal dezelfde docenten die de ondernemer heeft ontmoet en van elkaar. Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Coöperatief bankieren
Dit programma biedt een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

 

masterClasses Medewerkers

Voorbeeld programma onderdelen

  1. Personeelsmanagement
  2. Financieel Management
  3. Marketing Management en Innovatie
  4. Strategisch Management
  5. Online Marketing Management
  6. Management voor Medewerkers

De details

  • 8 bijeenkomsten
  • Looptijd is 2,5 maand
  • Max aantal deelnemers is 22
  • Advies eigen bijdrage is € 625,-

Andere programma's