Corona crisismanagement

Online masterClasses Ondernemen in tijden van crisis

Voor ondernemers kan het Coronavirus onzekerheid met zich meebrengen. Bijvoorbeeld over voortgang van het bedrijf, gezondheid van henzelf en het personeel, vragen over overheidsregelingen en financieringen. Op veel van deze vragen zijn nog geen antwoorden. Wat Rabobank wel kan doen is ondernemers daar waar mogelijk ondersteunen. Bijvoorbeeld door ondernemers de gelegenheid te geven deel te nemen aan de Rabo Online masterClasses Ondernemen in tijden van crisis.

Interactie is key
Juist in uitdagende tijden is het van belang om met elkaar te spreken, om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Omdat fysiek samenkomen op dit moment niet mogelijk is, komen we tijdens deze masterclasses online samen. Onder leiding van een van de docenten vindt er uitwisseling van kennis en ideeën plaats en denken ondernemers met elkaar mee. Wij maken hierbij gebruik van Microsoft Teams. Dit werkt goed, de reacties van deelnemers zijn zeer positief. Je kunt vanuit huis of kantoor deelnemen op desktop, laptop, tablet of smartphone. Gemakkelijk en 100% Covid19-vrij.

Actuele onderwerpen
De thema’s sluiten natuurlijk aan bij de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus. De verwachting is dat deze crisis niet zo maar voorbij is. Daarom bieden we vijf weken lang elke week een online masterclass van twee uur aan. Ook een of twee accountmanagers van Rabobank zullen deelnemen en waar nodig helpen met het beantwoorden van vragen.

Brochure

Referenties

Rabobank Zuidwest-Brabant en Rabobank West-Brabant Noord organiseerden als een van de eerste lokale banken een serie online masterclasses voor het MKB. In deze video vertellen manager MKB Erwin van Schilt  en een aantal deelnemers over hun ervaringen.

 

 

Programma onderdelen:

  1. Strategisch management: Coronacrisis en nu?
  2. Financieel management: Waar moet je op letten?
  3. Disruptie: Bedreigingen maar ook kansen!
  4. Bedrijfsorganisatie in tijden van extreme onzekerheden
  5. In dialoog over innoveren in en na een crisistijd

De details

  • 5 online bijeenkomsten
  • Looptijd is 5 weken
  • Max aantal deelnemers is 22

Referenties

"Bedankt voor de deelname aan de masterclass. Heel interessant en direct toepasbaar. Dit kan ik meteen meenemen in mijn eigen business maar ook richting collega ondernemers."

deelnemer online masterclasses regio Brabant

"Heel interessant en geeft wel een boost aan het saamhorigheidsgevoel om dit ook met 20 ondernemers te delen."

deelnemer online masterclasses regio Brabant

"Hele nuttige bijeenkomst. Hiermee kunnen we ons bedrijf echt naar een hoger niveau tillen."

deelnemer online masterclasses regio Brabant

"Goede bijeenkomst, top dat jullie dit faciliteren!"

deelnemer online masterclasses regio Brabant

Andere programma's