Starters College

Het Starters College is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die in de afgelopen 2 jaar gestart zijn met hun bedrijf. Die zich willen laten inspireren en hun kennis willen verdiepen op onderwerpen die hen elke dag aangaan. Diverse thema’s worden behandeld vanuit de eigen context van de ondernemer. Er vindt veel interactie plaats met de docenten en met de andere deelnemers over diverse ondernemersvraagstukken.

Ze krijgen praktische handvatten, bouwen een nieuw netwerk op en gaan na iedere bijeenkomst geïnspireerd naar huis.

Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten (zie onder). Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers aan de miniMaster nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Programmatijden
18.30 uur ontvangst
19.00 uur aanvang programma
22.00 uur einde programma

Coöperatief bankieren
Dit programma biedt een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

Rabo Starters College

Voorbeeld programma onderdelen

  1. Kapitaal aantrekken met je ondernemingsplan
  2. Pitchen en netwerken
  3. Succesvol verkopen
  4. Online marketing

De details

  • 4 bijeenkomsten
  • Looptijd is 2 maanden
  • Max aantal deelnemers is 35
  • Advies eigen bijdrage is € 325,-
  • Andere programma's